Kommendörsgatan 24 911 32 Vännäs info@golvinorr.se 070-644 52 41

Tjänster

Våra tjänster

Golv i norr är ett företag som drivs av Simon och Kim. Vi har tillsammans 30 års erfarenhet av golv och är riktigt grymma på framförallt mattor i våtrum men kan även andra tekniker, såsom kakel/klinker till vanliga trägolv. Här nedan kan du läsa mer om våra tjänster.

Vi har lång erfarenhet av badrumsrenoveringar och renoveringar i andra våtrum. Arbetet utförs alltid med helentreprenad vilket innebär att vi tar ansvaret från början till slut.

Är du i behov av experter som kan hjälpa dig att sätta kakel och klinker? Vi utför de flesta typer av kakel– och klinkerarbeten. Vi erbjuder alltid en kostnadsfri offert där vi ser över dina önskemål.

Vi hjälper dig med golvbyte och golvläggning till en bra kostnad. Oavsett om det gäller golv i våtrum, vardagsrum eller offentlig miljö får du alltid bästa möjliga service av oss.

Våra mattläggare som har lång erfarenhet och hög kompetens lägger mattor där du behöver dem – badrum, sovrum, kök och sällskapsrum. Du är varmt välkommen med din förfrågan.

Begär en gratis offert för ditt golvprojekt

Vi på Golv i Norr är proffs på framförallt mattor i våtrum men kan även andra tekniker, såsom kakel/klinker till vanliga trägolv. Välkommen att höra av er för en kostnadsfri offert!