Kommendörsgatan 24 911 32 Vännäs info@golvinorr.se 070-644 52 41

Badrumsrenovering | Vännäs | Umeå | Bjurholm

Badrumsrenovering

Golv i Norr, med duon Simon och Kim i spetsen, är ett erfaret och kompetent företag med över 30 års samlad expertis inom golv- och badrumsrenovering. Vår framstående kunskap har gjort oss till experter när det kommer till att renovera badrum, med specialisering på hållbara och kvalitativa mattlösningar för våtrum. Men vår kunskap stannar inte där. Oavsett om det handlar om kakel, klinker eller traditionella trägolv, är vi det självklara valet.

Med stöd från vårt nätverk av proffsiga hantverkare garanterar vi en badrumsrenovering av högsta klass. Varje steg i din renoveringsprocess – från initierande design till färdigställda detaljer – genomsyras av vår passion för kvalitet och professionalism. Transparens är kärnan i vår verksamhet, så vi ser alltid till att erbjuda tjänster till ett förutbestämt pris, där vårt engagemang för effektivitet och kvalitet alltid står i centrum.

Dra nytta av vår expertis när det är dags att renovera badrum eller förverkliga dina golvdrömmar. Vi betjänar gladeligen kunder från Umeå, Vännäs, Bjurholm och andra närliggande områden. Ta steget och kontakta oss idag för en kostnadsfri offert på din badrumsrenovering!

Vi levererar alltid ett bra resultat. Kundnöjdhet är prio nr 1 för oss.
Vi hjälper med badrumsrenovering i Vännäs, Umeå, Bjurholm med omnejd

Begär en gratis offert för ditt golvprojekt

Vi på Golv i Norr är proffs på framförallt mattor i våtrum men kan även andra tekniker, såsom kakel/klinker till vanliga trägolv. Välkommen att höra av er för en kostnadsfri offert!