Kommendörsgatan 24 911 32 Vännäs info@golvinorr.se 070-644 52 41

Behöver du proffsiga mattläggare? | Vännäs | Umeå | Bjurholm

Professionell mattläggning i Vännäs av Golv i Norr

Letar du efter en pålitlig mattläggare i Vännäs, Umeå, eller Bjurholm med omnejd? Då har du kommit rätt. På Golv i Norr är vi specialister på mattläggning och har försett våra kunder med snygga, hållbara golv i flera år.

Vi erbjuder en rad olika mattläggningstjänster till konkurrenskraftiga priser. Vare sig det handlar om heltäckande mattor i våtrum, ett nytt golv i vardagsrummet eller stora projekt i offentliga miljöer, så har vi den expertis och erfarenhet som krävs för att säkerställa att jobbet blir utfört med högsta kvalitet. Och inte nog med det, våra skickliga mattläggare i Vännäs är experter på att installera plastmatta både på golv och vägg, ett populärt val för många som vill renovera sina våtrum.

När du väljer oss för din mattläggning, kan du förvänta dig ett resultat som inte bara ser bra ut, utan också håller länge och kommer till ett fast och rättvist pris. För oss på Golv i Norr, står du som kund i centrum. Dina önskemål och behov är vår högsta prioritet, och vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar.

Om du bor i Vännäs eller i närområdet och funderar på att förnya dina golv, vänta inte! Kontakta oss idag för en genomgång av ditt projekt och få en kostnadsfri offert från oss. Med Golv i Norr AB, får du ett golv som du kan vara nöjd med under många år framöver.

Vi levererar alltid ett bra resultat. Kundnöjdhet är prio nr 1 för oss.
mattläggare vännäs, umeå

Begär en gratis offert för ditt golvprojekt

Vi på Golv i Norr är proffs på framförallt mattor i våtrum men kan även andra tekniker, såsom kakel/klinker till vanliga trägolv. Välkommen att höra av er för en kostnadsfri offert!