Kommendörsgatan 24 911 32 Vännäs info@golvinorr.se 070-644 52 41

Golvläggning | Golvbyte | Vännäs | Umeå | Bjurholm

Golvläggning med erfarenhet och hög kompetens

Letar du efter en pålitlig och erfaren golvläggare i Vännäs, Umeå eller Bjurholm med omnejd? Vill du förvandla ditt hem med ett kvalitativt golvbyte? Då har du kommit rätt.

Hos oss på Golv i Norr är golvläggning inte bara ett jobb, det är vår passion. Vi erbjuder fullständiga lösningar inom golvläggning, från våtrum till vardagsrum och även större offentliga ytor. Med lång erfarenhet och dedikerade och skickliga golvläggare är vi redo att möta alla dina behov.

Varje golv har sin egen unika karaktär och behov, och vi är experter på att identifiera och implementera detta. Vårt huvudsakliga mål är att du som kund ska känna dig trygg och nöjd med vårt arbete, från första konsultationen till det färdiga golvet. Dina behov, visioner och önskemål är kärnan i vår verksamhet, och vi är här för att förverkliga dem.

Tack vare vår sammansättning av talangfulla golvläggare, kan vi garantera ett resultat som kombinerar estetik med funktion – allt till ett konkurrenskraftigt och fast pris.

Är det dags för ett golvbyte eller behöver du expertis inom golvläggning? Ta steget och kontakta oss idag för en kostnadsfri offert. Låt oss hjälpa dig skapa den perfekta basen för ditt utrymme.

Vi levererar alltid ett bra resultat. Kundnöjdhet är prio nr 1 för oss.
Golvläggning och golvbyte i Vännäs, Umeå och Bjurholm

Begär en gratis offert för ditt golvprojekt

Vi på Golv i Norr är proffs på framförallt mattor i våtrum men kan även andra tekniker, såsom kakel/klinker till vanliga trägolv. Välkommen att höra av er för en kostnadsfri offert!